Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI POST

DDZ 2017: Ratkajev prolaz postaje Zeleni Ratkaj!

SLJEDEĆI POST

Dani otvorenih vrata Hrvatske narodne banke na DDZ-u

 

DDZ 2017: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

 

Mentorice Nine Bačun i Ivana Fabrio te predstavnici IKEA Hrvatska odabrali su 10 finalista natjecanja Hacking IKEA:

  1. Ivana Kostić
  2. Jakov Habjan
  3. Karla Kocijan i Paula Kovač
  4. Hana Stojaković i Tea Taneski
  5. Vana Šulentić i Marta Letica
  6. Dora Ernoić i Sara Dobrijević
  7. Ina Štukar Marković i Ivan Marković
  8. Ela Meseldžić i Andreja Lovreković
  9. Dijana Matošević i Željka Nikšić
  10. Marta Badurina i Matea Bertina

Zahvaljujemo svim prijaviteljima. Finalisti će dobiti obavijest o daljnjim koracima.

Veselimo se još jednom fantastičnom IKEA hakiranju! 🙂

 
 

CHILDREN’S DESIGNATHON @DDZ2017

POZIVAMO VAS NA JOŠ JEDAN CHILDREN’S DESIGNATHON @DDZ2017 Designathon je metoda učenja i stvaranja koja kombinira pristupe design thinking-a i makers pokreta, s naglaskom na njihovo usvajanje kroz praksu. Designathon posebno prilagođava design thinking djeci, fokusirajući se na razvijanje mišljenja u kontekstu edukacije, a sve teme koje obrađuje vrte se oko suvremenih problema i izazova.

Otvorene prijave za sudjelovanje u radionicama @DDZ2017

DESIGN DISTRICT ZAGREB VAS POZIVA: Prijavite se za sudjelovanje na radionicama, za odrasle i za djecu, na festivalu Design District Zagreb 2017! Prijave se primaju do 12. lipnja 2017.!   ZA ODRASLE   COMMUNICATION BOOTCAMP Voditelji: Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri Termin: 15.

Dani otvorenih vrata Hrvatske narodne banke na DDZ-u

Prije devedeset godina, 18. lipnja 1927., otvorena je palača Zagrebačke burze za robu i vrednote. Zgrada, koja je danas sjedište Hrvatske narodne banke, građena je prema projektu poznatoga hrvatskog arhitekta Viktora Kovačića.

DDZ 2017: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Mentorice Nine Bačun i Ivana Fabrio te predstavnici IKEA Hrvatska odabrali su 10 finalista natjecanja Hacking IKEA: Ivana Kostić Jakov Habjan Karla Kocijan i Paula Kovač Hana Stojaković i Tea Taneski Vana Šulentić i Marta Letica Dora Ernoić i Sara Dobrijević Ina Štukar Marković i Ivan Marković Ela Meseldžić i Andreja Lovreković Dijana Matošević i Željka Nikšić Marta Badurina i Matea Bertina Zahvaljujemo svim prijaviteljima.

DDZ 2017: Ratkajev prolaz postaje Zeleni Ratkaj!

Drugo izdanje festivala Design District Zagreb održat će se od 13. do 18. lipnja u prostoru Martićeve ulice i četvrti koja ju okružuje. U okviru Zelenog programa festivala, Ratkajev prolaz će se kroz šest festivalskih dana transformirati u Zeleni Ratkaj – svi posjetitelji moći će iskusiti prototip idealnog održivog grada i to kroz bogat i program: impozantan mobilni urbani povrtnjak, set strojeva za reciklažu plastike, zelenu pop-up šumu kao i niz uzbudljivog, edukativnog i zabavnog sadržaja.