Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Je li ‘Sgt. Pepper’ zaista najvažniji album rock glazbe?

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Ljetno kino svira u Mojo baru točno u podne

 

Mokre gljive uspavljuju posjetitelje G-MK

 

Zagrebačka eksperimentalna glazbena grupa Mokre gljive je zajedno s audiovizualnim umjetnikom Tinom Dožićem posljednjih mjesec dana boravila u Galeriji Miroslav Kraljević, pripremajući zvučni performans kojim će pokušati uspavati svoju vjernu publiku. Tin, Barbara Majnarić, Jurica Pačelat, Ivan Šaravanja, Vatroslav i Vedran Živković bili su sudionici Otvorenih ateljea, redovnog programa G-MK kojim kustoski tim daje priliku mladim umjetnicima da galeriju pretvore u svoj studio. Svatko tko je ovih dana posjetio Mokre gljive na njihovim eteričnim i ugodnim probama mogao se uvjeriti da ovi momci i djevojka itekako vladaju hipnotičkim moćima, a kako njihova izvedba zvuči u završnoj, zaokruženoj formi svi će moći iskusiti u subotu, 27. veljače. Performans će trajati od ponoći pa sve do nedjelje u 7 ujutro, stoga ponesite karimate, vreće za spavanje i naravno — nešto za piće.

Ako želite unaprijed provjeriti kako zvuči glazba Mokrih gljiva, poslušajte njihov EP ‘Sretan Isus‘.

Mokre gljive

 

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

CHILDREN’S DESIGNATHON @DDZ2017

POZIVAMO VAS NA JOŠ JEDAN CHILDREN’S DESIGNATHON @DDZ2017 Designathon je metoda učenja i stvaranja koja kombinira pristupe design thinking-a i makers pokreta, s naglaskom na njihovo usvajanje kroz praksu. Designathon posebno prilagođava design thinking djeci, fokusirajući se na razvijanje mišljenja u kontekstu edukacije, a sve teme koje obrađuje vrte se oko suvremenih problema i izazova.

Otvorene prijave za sudjelovanje u radionicama @DDZ2017

DESIGN DISTRICT ZAGREB VAS POZIVA: Prijavite se za sudjelovanje na radionicama, za odrasle i za djecu, na festivalu Design District Zagreb 2017! Prijave se primaju do 12. lipnja 2017.!   ZA ODRASLE   COMMUNICATION BOOTCAMP Voditelji: Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri Termin: 15.

Dani otvorenih vrata Hrvatske narodne banke na DDZ-u

Prije devedeset godina, 18. lipnja 1927., otvorena je palača Zagrebačke burze za robu i vrednote. Zgrada, koja je danas sjedište Hrvatske narodne banke, građena je prema projektu poznatoga hrvatskog arhitekta Viktora Kovačića.

DDZ 2017: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Mentorice Nine Bačun i Ivana Fabrio te predstavnici IKEA Hrvatska odabrali su 10 finalista natjecanja Hacking IKEA: Ivana Kostić Jakov Habjan Karla Kocijan i Paula Kovač Hana Stojaković i Tea Taneski Vana Šulentić i Marta Letica Dora Ernoić i Sara Dobrijević Ina Štukar Marković i Ivan Marković Ela Meseldžić i Andreja Lovreković Dijana Matošević i Željka Nikšić Marta Badurina i Matea Bertina Zahvaljujemo svim prijaviteljima.

DDZ 2017: Ratkajev prolaz postaje Zeleni Ratkaj!

Drugo izdanje festivala Design District Zagreb održat će se od 13. do 18. lipnja u prostoru Martićeve ulice i četvrti koja ju okružuje. U okviru Zelenog programa festivala, Ratkajev prolaz će se kroz šest festivalskih dana transformirati u Zeleni Ratkaj – svi posjetitelji moći će iskusiti prototip idealnog održivog grada i to kroz bogat i program: impozantan mobilni urbani povrtnjak, set strojeva za reciklažu plastike, zelenu pop-up šumu kao i niz uzbudljivog, edukativnog i zabavnog sadržaja.