Mobile menu button
Design District Zagreb logo
 

Dobrodošli u Dizajn distrikt Zagreb!

Dobrodošli u kreativno susjedstvo grada Zagreba! Ovdje možete saznati sve o lokalnom dizajnu, arhitekturi, umjetnosti i gastro punktovima u kvartu te upoznati ljude koji ih stvaraju.

 
 
 
 

U distriktu

Istraži kvart

 

Slatka priča

Close
Martićeva 6

Slastičarnica Slatka priča osnovana je 2013. godine, a danas obuhvaća tri lokala — u Kranjčevićevoj ulici, zatim u Ulici I. B. Mažuranić na zagrebačkoj Malešnici te naravno u Martićevoj (od 2016.), odnosno na prometnom uglu Martićeve i Smičiklasove.

Saznaj više

Mikrofon

Close
Martićeva 19

Mikrofon je glazbena škola pokrenuta 2009. i smještena u šarmantnom dvorišnom prostoru Martićeve ulice 19. Proizašla iz programa riječke vokalne radionice Vocal Studio Maraton, škola je svoj program od individualne nastave pjevanja s vremenom proširila na grupne pjevačke i dječje programe te instrumentalnu glazbenu poduku.

Saznaj više

Knjižnica Medveščak

Close
Trg žrtava fašizma 7 (Odjel za mladež Idi pa vidi: Zvonimirova 17)

Knjižnica Medveščak, ogranak Knjižnica grada Zagreba u našem kvartu, obuhvaća tri Odjela — za odrasle, djecu i mladež (potonji je poznat i kao ‘Idi pa vidi’). Pored knjižničnih djelatnosti, u izlozima knjižnice postavljaju se i razne izložbe, a u prostoru Odjela za djecu i mladež održavaju se i radionice.

Saznaj više

Pogon Mislavova

Close
Kneza Mislava 11

Pogon Mislavova jedan je od dva prostora Pogona — Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade (drugi se nalazi na trnjanskom dijelu savskog nasipa, u većem dijelu nekadašnje tvornice Jedinstvo, dok je u manjem smješten klub Močvara).

Saznaj više
 

LJUDI

Zanimljivi ljudi koji žive u distriktu

 

Označi #DDZ2017 i na društvenim mrežama!