Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI POST

DDZ 2017: Ratkajev prolaz postaje Zeleni Ratkaj!

SLJEDEĆI POST

Glazbeni program u Croatian Design Superstoreu

 

DDZ 2017: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

 

Mentorice Nine Bačun i Ivana Fabrio te predstavnici IKEA Hrvatska odabrali su 10 finalista natjecanja Hacking IKEA:

  1. Ivana Kostić
  2. Jakov Habjan
  3. Karla Kocijan i Paula Kovač
  4. Hana Stojaković i Tea Taneski
  5. Vana Šulentić i Marta Letica
  6. Dora Ernoić i Sara Dobrijević
  7. Ina Štukar Marković i Ivan Marković
  8. Ela Meseldžić i Andreja Lovreković
  9. Dijana Matošević i Željka Nikšić
  10. Marta Badurina i Matea Bertina

Zahvaljujemo svim prijaviteljima. Finalisti će dobiti obavijest o daljnjim koracima.

Veselimo se još jednom fantastičnom IKEA hakiranju! 🙂

 
 

DDZ 2017: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Mentorice Nine Bačun i Ivana Fabrio te predstavnici IKEA Hrvatska odabrali su 10 finalista natjecanja Hacking IKEA: Ivana Kostić Jakov Habjan Karla Kocijan i Paula Kovač Hana Stojaković i Tea Taneski Vana Šulentić i Marta Letica Dora Ernoić i Sara Dobrijević Ina Štukar Marković i Ivan Marković Ela Meseldžić i Andreja Lovreković Dijana Matošević i Željka Nikšić Marta Badurina i Matea Bertina Zahvaljujemo svim prijaviteljima.

DDZ 2017: Ratkajev prolaz postaje Zeleni Ratkaj!

Drugo izdanje festivala Design District Zagreb održat će se od 13. do 18. lipnja u prostoru Martićeve ulice i četvrti koja ju okružuje. U okviru Zelenog programa festivala, Ratkajev prolaz će se kroz šest festivalskih dana transformirati u Zeleni Ratkaj – svi posjetitelji moći će iskusiti prototip idealnog održivog grada i to kroz bogat i program: impozantan mobilni urbani povrtnjak, set strojeva za reciklažu plastike, zelenu pop-up šumu kao i niz uzbudljivog, edukativnog i zabavnog sadržaja.

Produljen rok za prijave na Hacking IKEA

Zbog brojnih upita produžili smo rok za prijave do petka, 19. svibnja, u 9 sati prijepodne! Prijave se zaprimaju isključivo putem online obrasca, a više o pozivu i online obrazac pronađite ovdje.

Postani volonter/ka Design Districta Zagreb 2017!

Jesi li kreativan/a, znatiželjan/a i uvijek spreman/a za upijanje novih spoznaja i stjecanje korisnih i zabavnih znanja i vještina? Zanimaju li te dizajn, vizualna kultura i društveni aktivizam? Želiš li steći iskustvo u radu na postavljanju multimedijalnog festivalskog događanja, usput upoznati nove ljude i dobro se provesti?

Studenti ilustrirali Kreativnu Europu

U organizaciji Ministarstva kulture i festivala Design District Zagreb, a povodom predstavljanja novog vizualnog identiteta programa Kreativna Europa, odnosno njegova potprograma Kultura, u zagrebačkom Croatian Design Superstoreu održana je 12. prosinca radionica digitalne ilustracije namijenjena studentima/icama.