Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI POST

Design District Zagreb traži volontere!

SLJEDEĆI POST

G-MK je otvorila javni natječaj za izlaganje

 

Otvoreno je natjecanje Hacking IKEA

 

Festival Design District Zagreb 2016, u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska, sa zadovoljstvom otvara veliko natjecanje Hacking IKEA. Riječ je o pronalaženju novih, jedinstvenih, duhovitih i neočekivanih rješenja ‘hakiranjem’ postojećih IKEA proizvoda, sa specifičnom temom života u kuhinji i oko nje. Natjecanje je otvoreno za sve kreativce bez obzira na profesiju, dok je rok za prijavu 31. svibnja. Prijaviti se možete isključivo ispunjavanjem online prijavnice ovdje, uz koju se nalaze sve potrebne informacije o natjecanju. Ne propustite priliku za iskazivanje inovativnosti i kreativnosti, kvalitetan feedback od strane mentora (renomirane dizajnerice Nina Bačun, Ivana Fabrio i dizajner Erik Olovsson iz Švedske), te osvajanje puta u švedski grad Älmhult 2017. godine. Odvažite se i zabavite se!

 
 

CHILDREN’S DESIGNATHON @DDZ2017

POZIVAMO VAS NA JOŠ JEDAN CHILDREN’S DESIGNATHON @DDZ2017 Designathon je metoda učenja i stvaranja koja kombinira pristupe design thinking-a i makers pokreta, s naglaskom na njihovo usvajanje kroz praksu. Designathon posebno prilagođava design thinking djeci, fokusirajući se na razvijanje mišljenja u kontekstu edukacije, a sve teme koje obrađuje vrte se oko suvremenih problema i izazova.

Otvorene prijave za sudjelovanje u radionicama @DDZ2017

DESIGN DISTRICT ZAGREB VAS POZIVA: Prijavite se za sudjelovanje na radionicama, za odrasle i za djecu, na festivalu Design District Zagreb 2017! Prijave se primaju do 12. lipnja 2017.!   ZA ODRASLE   COMMUNICATION BOOTCAMP Voditelji: Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri Termin: 15.

Dani otvorenih vrata Hrvatske narodne banke na DDZ-u

Prije devedeset godina, 18. lipnja 1927., otvorena je palača Zagrebačke burze za robu i vrednote. Zgrada, koja je danas sjedište Hrvatske narodne banke, građena je prema projektu poznatoga hrvatskog arhitekta Viktora Kovačića.

DDZ 2017: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Mentorice Nine Bačun i Ivana Fabrio te predstavnici IKEA Hrvatska odabrali su 10 finalista natjecanja Hacking IKEA: Ivana Kostić Jakov Habjan Karla Kocijan i Paula Kovač Hana Stojaković i Tea Taneski Vana Šulentić i Marta Letica Dora Ernoić i Sara Dobrijević Ina Štukar Marković i Ivan Marković Ela Meseldžić i Andreja Lovreković Dijana Matošević i Željka Nikšić Marta Badurina i Matea Bertina Zahvaljujemo svim prijaviteljima.

DDZ 2017: Ratkajev prolaz postaje Zeleni Ratkaj!

Drugo izdanje festivala Design District Zagreb održat će se od 13. do 18. lipnja u prostoru Martićeve ulice i četvrti koja ju okružuje. U okviru Zelenog programa festivala, Ratkajev prolaz će se kroz šest festivalskih dana transformirati u Zeleni Ratkaj – svi posjetitelji moći će iskusiti prototip idealnog održivog grada i to kroz bogat i program: impozantan mobilni urbani povrtnjak, set strojeva za reciklažu plastike, zelenu pop-up šumu kao i niz uzbudljivog, edukativnog i zabavnog sadržaja.