Mobile menu button
Design District Zagreb logo
 

DOGAĐANJA

Bilo da se nešto zanimljivo događa na javnim i privatnim lokacijama ili pak na ulici, na otvorenom, ovdje ćete to prvo saznati. Ako želite da objavimo vaše kvartovsko događanje, javite nam se na news@designdistrict.hr.

 

Notice: Use of undefined constant n - assumed 'n' in /home/designdistrict/public_html/wp-content/themes/designdistrict/archive-event.php on line 32

Notice: Use of undefined constant n - assumed 'n' in /home/designdistrict/public_html/wp-content/themes/designdistrict/archive-event.php on line 33
Srp Kol Ruj Lis Stu Pro Sij Velj Ožu Tra Svi Lip

/
Notice: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' in /home/designdistrict/public_html/wp-content/themes/designdistrict/archive-event.php on line 90
2021

 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.