Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

FASHION CAFÉ #05 – Melina Marelja

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Dan vinila na verandi Mojo bara

 

Travanj u KKZ-u: ciklus filmova Hong Sang-Sooa četvrtkom

 

Dvojica prijatelja kroz ugodan razgovor shvaćaju da im se u zasebnim sjećanjima ponavljaju lica, događaji i motivi. Šarmantna turistkinja posjećuje Koreju, no svaki puta ima drugo ime i povijest. Dva muškarca i žena uz večeru otkrivaju da im se prošlosti isprepliću na neočekivane načine. Mladi redatelj i slikarica zajedno provode isti dan — dvaput. Četvrtkom u travnju u Kinoklubu gledamo filmove Sang-Soo Honga, južnokorejskog redatelja čiji neklasičan narativni pristup žanru romantične drame rezultira višestrukim pogledima na iste uspomene, ljubavi, živote.

Do kraja travnja gledat ćemo sljedeće filmove:

14.4. — Woman Is the Future of Man (2004.)
21.4. — Right Now, Wrong Then (2015.)
28.4. — In Another Country (2014.)

Filmove je odabrao član KKZ-a i dizajner vizualnih komunikacija Dario Dević. Sve projekcije počinju u 21 sat, a ulaz je za sve slobodan. Vidimo se u Kinoklubu!

Izvor: kkz.hr

kkz_travanj

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.