Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Dizajn dijalozi #11: Zoran Đukić

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

‘Izvan kruga’ Dubravke Rakoci

 

Kreativna jezična radionica: Gloopy Shadow Puppets

 

U Croatian Design Superstoreu nastavlja se program kreativnih radionica, ovaj put kroz učenje engleskog jezika za najmlađe!

Na adresi Martićeva 4, ove subote 19. ožujka od 11 do 13 h, održat će se prva od tri interaktivne jezične radionice za djecu između 5 i 10 godina uz stručno vodstvo profesorice engleskog jezika, Petre Gamilec.

Na prvoj radionici, pozivamo vas da zajedno oslikamo kazališne kulise, nakon čega će uslijediti dječja predstava uz Gloopy Shadow Puppets, na kojoj će sudjelovati dizajnerica Lara Glavić Končar i lutkarica Sunčana Vrtarić, koje stoje iza Gloopy proizvoda.

Sve dodatne informacije potražite ovdje!

Prijave za radionicu vrše se na e-mail adresi: ivana@croatiandesignsuperstore.com.
Vidimo se u Superstoreu!

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.