Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Život i smrt: koliko su blizu jedno drugom

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Dizajn dijalozi #12: Igor Manasteriotti

 

Kreativna jezična radionica: Pongetoys

 

Croatian Design Superstore s veseljem objavljuje nastavak programa kreativnih radionica za najmlađe kroz učenje engleskog jezika!

Na adresi Martićeva 4 održat će se druga od tri interaktivne jezične radionice za djecu između 5 i 10 godina, uz stručno vodstvo profesorice engleskog jezika, Petre Gamilec.

Na radionici koju održavamo ovo proljeće, u subotu 9. travnja u trajanju od 11 do 13 sati, predstavit ćemo Pongetoys drvene kockice englesku slovaricu! Djeca će imati priliku kroz zabavnu i interaktivnu igru učiti o bojama, slovima i riječima na engleskom jeziku, te slagati riječi i pojmove koji su im zanimljivi. Učenje engleskog bit će prilagođeno uzrastu djece na radionici.

Za sve dodatne informacije i prijave, više ovdje!

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.