Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Glazbenik i umjetnik Yuri Landman u GMK

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Dizajn dijalozi #16: Goran Martin Štimac

 

Elephant and the Moon u Booksinoj Škrabici

 

Popularni Booksin program Škrabica, posvećen predstavljanju domaćih i regionalnih glazbenika/ica i kantautora/ica na početku uspona, u svom prvom izdanju ove sezone (u četvrtak, 29. rujna u 20:30 h) nudi publici nastup mladog Petra Vranića alias Elephant and the Moon. Ne propustite!

Kako ističe portal Booksa.hr, prije otprilike pet godina Zagrepčanin Petar Vranić bio je jedan od prvoboraca hrvatskog kantautorskog vala, komponirajući te izvodeći glazbu u rasponu od folk-rocka i americane do akustičnog punka, da bi danas punio klubove diljem regije, od Budimpešte do Beograda i Nikšića. Ovo mu je prva svirka u rodnom gradu nakon duljeg izbivanja, stoga dođite čuti Vranićeve nove i stare pjesme te ga podržite u njegovom radu prilogom u škrabici. Ako pak ne znate kako zvuči Elephant and the Moon, možete ga poslušati slijedeći link. Vidimo se!

Program Škrabica izvorno su pokrenuli glazbenici Luka Belani, Ante Perković i Nina Romić, a nakon što ga je od 2012. do 2016. sjajno vodio Adam Semijalac alias Bebè Na Volè, njeno kormilo odnedavno je preuzeo pisac, glazbeni kritičar i DJ Andrija Škare. Ne dvojimo da nas čeka još jedna krasna sezona divnih akustičnih koncerata u toploj unutrašnjosti omiljenog književnog kluba!

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.