Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Dizajn dijalozi #10: Luka Borčić

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Radionica ‘Earth Pot’ keramičarke Mami Kato u ateljeu Owl

 

‘Od korica do korica’ s Darijem Rukavinom u Booksi

 

Tekuća Booksina književna tribina Od korica do korica, pod vodstvom književnog kritičara i urednika Dinka Krehe, ugostit će pisca i nekadašnjeg blogera Darija Rukavinu (r. 1973. u Zagrebu), povodom izlaska njegove nove zbirke priča Brz kao Bruce Lee. Isprva pišući priče i pjesme i objavljujući ih na Internetu pod pseudonimom Porto, Dario Rukavina je bio jedan od prvih domaćih književnika koji su se afirmirali na sceni upravo na taj način, a svakako je bio prvi koji je svoju ‘blogersku’ poeziju i prozu ukoričio: u zbirkama Tri dana  i Buddha u supermarketu, objavljenima 2005. (Naklada MD) i 2006 (Naklada Ljevak).

Dario Rukavina: Brz kao Bruce Lee

Pred čitateljima je sada treća Rukavinina knjiga i druga zbirka proze, objelodanjena u izdanju Hena Com krajem prošle godine. Rukavina će u razgovoru s Krehom otkriti publici što je radio tijekom desetljeća između dvije knjige, kako u njega teče proces “krčkanja” literarnog teksta, a dakako, bit će i čitanja novih priča. Svi ljubitelji lijepe književnosti trebali bi u utorak u 19 h navratiti u Booksu!

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.