Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Desetogodišnjica ‘Ex-pozicije’ Bacača sjenki

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Promocija novog proizvoda: Baggizmo torbe

 

FRüHSTüCK u Croatian Design Superstoreu

 

Ove subote, 23. travnja od 10 do 17 sati, Croatian Design Superstore ponovno je neizostavna postaja za subotnji doručak i druženje uz vrhunsku glazbu!

FRUHSTUCK2016_meni1_b

Krenula je proljetna sezona popularnog programa FRüHSTüCK, čija će vesela ekipa po drugi puta gostovati sa svojom glazbeno-kulinarskom pričom na adresi Martićeva 4.

FRUHSTUCK2016_meni4-facebook

Dobro uhodani tim DJ-a koji stoji iza ovog uspješnog subotnjeg programa – mića, phillipe i Oberön, zajedno s gostom Denisom Beifussom, pobrinut će se da vikend u zagrebačkom Design Districtu započne uz najbolje zvukove hip-hopa, jazza, soula i funka.

12141004_968254336572897_5497485626731517957_o

Osim dobre glazbe, na menijima će gosti po pristupačnim cijenama pronaći zdrave i ukusne zalogaje i napitke koji su posebno osmišljeni samo za ovu prigodu: Büro24/7, Mixmag, CDSS i FRüHSTüCK menü! Posjetitelji će uživati u bezglutenskim pitama od jabuka, smoothieju, ukusnim vege ili mesnim sendvičima te odličnim zlevankama. Sve to uz šalicu dobre kave ili čaja upotpunit će najbolji hangover doručak u gradu!

Vidimo se od 10 h u Croatian Design Superstoreu!

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.