Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Dizajn dijalozi #17: Lana Cavar

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Ljetno kino svira u Mojo baru točno u podne

 

Mokre gljive uspavljuju posjetitelje G-MK

 

Zagrebačka eksperimentalna glazbena grupa Mokre gljive je zajedno s audiovizualnim umjetnikom Tinom Dožićem posljednjih mjesec dana boravila u Galeriji Miroslav Kraljević, pripremajući zvučni performans kojim će pokušati uspavati svoju vjernu publiku. Tin, Barbara Majnarić, Jurica Pačelat, Ivan Šaravanja, Vatroslav i Vedran Živković bili su sudionici Otvorenih ateljea, redovnog programa G-MK kojim kustoski tim daje priliku mladim umjetnicima da galeriju pretvore u svoj studio. Svatko tko je ovih dana posjetio Mokre gljive na njihovim eteričnim i ugodnim probama mogao se uvjeriti da ovi momci i djevojka itekako vladaju hipnotičkim moćima, a kako njihova izvedba zvuči u završnoj, zaokruženoj formi svi će moći iskusiti u subotu, 27. veljače. Performans će trajati od ponoći pa sve do nedjelje u 7 ujutro, stoga ponesite karimate, vreće za spavanje i naravno — nešto za piće.

Ako želite unaprijed provjeriti kako zvuči glazba Mokrih gljiva, poslušajte njihov EP ‘Sretan Isus‘.

Mokre gljive

 

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.