Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Mokre gljive uspavljuju posjetitelje G-MK

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Predstavljanje knjige ‘Kritička kartografija’ Marka Goluba

 

Ljetno kino svira u Mojo baru točno u podne

 

Ima li boljeg dana od posljednje subote u veljači za svirku benda poput Ljetnog kina? Jedan od najzabavnijih i najplesnijih cover bendova u regiji stiže u Martićevu točno u podne, kad će u popularnom Mojo baru rastjerati zimske duhove i po cijelom gradu širiti dobre, tople vibracije. Grupa u sastavu Max Juričić (Film, Vještice, Le Cinema), Vlade Matulić i Filip Buki Petković poznata je po frenetičnim nastupima na feštama duž jadranske obale, a kad van sezone odluče nastupiti na kontinentu, to je tek posebni gušt. Vidimo se!

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.