Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

‘Urbanizam’ slikara Nenada Voriha

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Izložba Jagode Buić: Triptih na kvadrat

 

Logiq tower & Oblo turnir

 

Priuštite sebi i svojim najmlađima zabavno i kreativno subotnje prijepodne! Croatian Design Superstore već je odavno poznat kao mjesto raznolikih i kvalitetnih subotnjih druženja – od dnevnih partija, do kreativnih dječjih radionica. Po drugi puta, uz dizajnera i autora Logiq Towera i igračke Oblo, Marka Pavlovića, ekipa iz CDSS-a ponovno posjetiteljima priređuje super zabavno natjecanje!

_DSC4709

Ove subote, od 11 do 14 sati u Martićevoj 4, pozivamo sve na turnir u slaganju didaktičkih igračaka koje su odavno osvojila srca naših posjetitelja! Sudjelovanje se ne naplaćuje, a one najbrže velike i male slagatelje ovih zanimljivih igračaka očekuju vrijedni darovi! Također, kroz cijelu subotu u Croatian Design Superstoreu će se odobravati popust od 10% na Oblo i Logiq Tower. 

_DSC4726

Prijave za sudjelovanje u turniru možete obaviti putem Facebook inboxa Croatian Design Superstorea, na mail ivana@croatiandesignsuperstore.com ili osobno u Superstoreu. Vidimo se!

_DSC4721

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.