Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Mali plac ponovno stiže u CDSS!

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Elephant and the Moon u Booksinoj Škrabici

 

Glazbenik i umjetnik Yuri Landman u GMK

 

Udruga Radiona.org i Galerija Miroslav Kraljević ugošćuju Yurija Landmana, osebujnog nizozemskog umjetnika i glazbenika, koji će u potonjoj održati predavanje i performans uz predstavljanje svoje nove zvučne instalacije, 30. rujna u 20 h. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane!

Yuri Landman (r. 1973.) glazbeni je i umjetnički istraživač i eksperimentator, graditelj elektronskih glazbenih instrumenata i lutnji. Dosad je izrađivao instrumente za međunarodno proslavljena muzička imena poput Leeja Ranalda i Thurstonea Moorea (Sonic Youth), grupu Liars, Jada Faira (Half Japanese), Liama Finna i Laure-Mary Carter i druge. Landman kao glazbenik redovito gostuje na internacionalnim muzičkim i umjetničkim festivalima, a prije nego što se 2006. u potpunosti posvetio gradnji instrumenata izgradio je karijeru nagrađivanog crtača stripova i crtanih romana. Gostovanje u GMK održava se kao dio Landmanove umjetničke rezidencije u Radioni od 26. rujna do 2. listopada. Pridružite se njegovom uzbudljivom glazbenom putovanju!

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.