Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Dan vinila na verandi Mojo bara

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Desetogodišnjica ‘Ex-pozicije’ Bacača sjenki

 

Novo mjesto u kvartu: Sheriff&Cherry Pop Up Store!

 

U srijedu, 20. travnja u 18 h, proslavljeni hrvatski dizajner Mauro Massarotto i njegov tim preobrazit će svoj studio i zagrebačko sjedište vlastitog modnog brenda Sheriff&Cherry u trajni pop-up store u Račkoga ulici. Tako će kvart dobiti još jedno vibrantno i zanimljivo mjesto namijenjeno plasmanu domaćih dizajnerskih proizvoda, ali i druženju, henganju i razmjeni iskustava, što inače obilježava Massarottove koliko nekonvencionalne, toliko i ambiciozne projekte.

foto: Marija Gašparović
foto: Marija Gašparović

Massarotto je u Hrvatskoj najpoznatiji po svom izvanrednom redizajnu tenisica Startas vukovarske tvrtke Borovo (projekt Long Live Startas), kojim je u potpunosti redefinirao identitet poduzeća i udahnuo mu novi život za novo tisućljeće. Kontinuirana je i njegova suradnja s tvrtkom Ghetaldus na dizajnu i proizvodnji Sheriff&Cherry linija sunčanih naočala, a dok netko pročita ovaj kratak tekst, Massarotto je vjerojatno već pokrenuo, pa i završio neki novi projekt.

Vidimo se!

sheriff&cherry 04

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.