Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Ljetno kino svira u Mojo baru točno u podne

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Dizajn dijalozi #10: Luka Borčić

 

Predstavljanje knjige ‘Kritička kartografija’ Marka Goluba

 

U Oris, Kući arhitekture u utorak, 1. ožujka u 19 h održat će se promocija knjige Kritička kartografija — tekstovi o suvremenoj umjetnosti i dizajnu likovnog kritičara i kustosa Marka Goluba, u izdanju Hrvatske sekcije Međunarodnog udruženja likovnih kritičara (AICA) i Durieuxa. Uz autora, knjigu će predstaviti urednica, povjesničarka umjetnosti Ivana Mance, pisac predgovora, umjetnik, dizajner i kritičar Boris Greiner, Maroje Mrduljaš, kritičar arhitekture i dizajna, te suizdavač Dražen Tončića iz Durieuxa. Promociju organiziraju HS AICA, Durieux i Oris Kuća arhitekture.

Marko Golub je dobitnik Godišnje nagrade HS AICA-e za 2013., a od 2016. je predsjednik tog udruženja. Više o autoru i događanju možete saznati na web-stranici organizatora.

 

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.