Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Izvještaj iz Urbanističkog dvorišta

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Maja Hodošček Sanjari u G-MK

 

Promocija novog gastro vodiča: Eat Zagreb

 

U četvrtak 7. srpnja s početkom u 19 sati Croatian Design Superstore predstavit će svoj najnoviji projekt: prekrasno dizajnirani vodič kroz gastronomsku scenu grada i okolice, namijenjenu sve brojnijim turističkim posjetiteljima Zagreba kojima nudi novo i još bolje iskustvo grada.

EAT ZAGREB Photo by Iva Hrvatin (12 of 13)

Eat Zagreb vizualno je i koncepcijski osmislio Superstudio, interni dizajnerski studio Croatian Design Superstorea zadužen za oblikovanje svih proizvoda i projekata, u suradnji sa Željkom Klemenčić i Milom Batinicom, poznatim novinarkama i urednicama, koje potpisuju odabir i tekstove o perjanicama zagrebačkog ugostiteljstva.

Zeljka Klemencic_i_Mila_Batinica_1_photo_by_Marija_Gasparovic

Vodič je na engleskom jeziku, a zamišljen je kao pregled najbolje ponude u širem području Zagreba, podijeljenom na sedam zona, u kojem se može pronaći više od 80 najboljih i najzanimljivijih gradskih restorana, bistroa, zalogajnica i slastičarnica, a također i specijaliziranih dućana i tržnica. Vodič je također izvrstan priručnik za upoznavanje i doživljavanje lokalne kulture, koji nudi precizne informacije o raznovrsnoj gradskoj ponudi te inspiraciju za odlazak u novu četvrt ili isprobavanje dosad neotkrivene kuhinje.

Eat-Zagreb---Knjiga-3a
Vodič Eat Zagreb ostvaren je uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba i u partnerstvu sa Stega tiskom. Bit će dostupan u Croatian Design Superstoreu te na prodajnim mjestima Tiska, dok će se na dan događanja moći kupiti po promotivnoj cijeni. Za sve informacije možete se javiti na hello@superstudiozagreb.com. Vidimo se u Superstoreu!

IMPRESSUM 

Published in July 2016 by Croatian Design Superstore, Martićeva 4, Zagreb / www.croatiandesignsuperstore.com / info@croatiandesignsuperstore.com

On behalf of the publisher / Ira Payer

Visual and editorial concept, design & layout / Superstudio /hello@superstudiozagreb.com

Writing and editing / Željka Klemenčić, Mila Batinica

Photographers / Barbara Šarić, Dino Đurina, Maja Danica Pečanić, Marija Gašparović

Translation / Spomenka Vlašić

Language editing / Jonathan Bousfield

Marketing / Ivana Dvorski

Printing and production partner / Stega tisak

Distribution / Tisak, Stega tisak, Croatian Design Superstore

Print run / 2000

© copyright Croatian Design Superstore 2016

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.