Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

FRüHSTüCK u Croatian Design Superstoreu

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

‘Ruincarnations’: predavanje Miloša Koseca

 

Promocija novog proizvoda: Baggizmo torbe

 

U četvrtak 28. travnja od 18 do 21 h, Croatian Design Superstore slavi plasman domaćeg produkta koji je doživio svjetski uspjeh. Radi se o inovativnoj i funkcionalnoj muškoj torbi – Baggizmo!

Ova moderna i praktična muška torba namijenjena je onima kojima je tehnologija neizostavan dio svakodnevice, kao i svima koji svoje osnovne dnevne potrepštine žele nositi na siguran, funkcionalan i atraktivan način. Iza ovog suvremenog asesoara stoje osnivač Ladislav Jurić, IT menadžer i zaljubljenik u gadgete, njegova stalna suradnica i supruga, međunarodno nagrađivana dizajnerica Izvorka Jurić te poznati domaći studio za dizajn, Manufakturist. Ideja je uspješno realizirana zahvaljujući grupnom financiranju preko platforme Kickstarter, preko koje je uz pomoć 443 podržavatelja skupila nešto više od 44.000 USD!

ddz

Od ovog proljeća, jedinstvena torba minimalističkih linija, koja vizualno odgovara različitim stilovima te besprijekoran dizajn koji ide ususret modernoj kulturi življenja, bit će dostupna na adresi Martićeva 4 u četiri boje.

Pozivamo vas na večernji event u Croatian Design Superstoreu, gdje ćete uz ugodnu atmosferu imati priliku popričati osobno s dizajnerima i pokretačima Baggizmo start-upa! Za odličnu glazbu bit će zadužen DJ Mile Popović, za čije se mikseve možete zagrijati ovdje.

U Croatian Design Superstoreu gostima će na dan događanja biti odobren prigodan popust na Baggizmo torbe te na cijene pića u Caféu!

Veselimo se vašem dolasku, više informacija možete pronaći putem Facebook eventa ovdje!

Fotografije: Mladen Šarić & Stela Kovačić

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.