Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Dizajn dijalozi #13: Igor Kuduz

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Beti Žerovc: ‘Kada stavovi postanu norma’

 

Radionica mediteranske i baskijske kuhinje

 

U Bella Formi, dućanu s raznovrsnim kuhinjskim posuđem i priborom, u srijedu, 4. svibnja u 18 h, održat će se radionica i druženje na temu pripreme jednostavnih i isplativih, te nutritivno prilagođenih sitnih zalogaja (toplih i hladnih), po uzoru na tradicionalnu mediteransku i baskijsku kuhinju. Radionicu će voditi priznata nutricionistica doc. dr. sc. Donatella Verbanac, dipl. ing. medicinske biokemije, te pokazati posjetiteljima kako zdravu prehranu prilagoditi suvremenom načinu života uz funkcionalan snack.

Svi zainteresirani mole se da svoj dolazak najave putem e-mail adrese bellaforma@bellaforma.hr ili pozivom na telefonski broj 01 3373 330.

Bella Forma 03

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.