Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Čovjek je prostor: Vitić pleše

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Promocija novog gastro vodiča: Eat Zagreb

 

Izvještaj iz Urbanističkog dvorišta

 

U ponedjeljak, 4. srpnja u 18 h u Croatian Design Superstoreu voditelji programa Urbanističkog dvorišta izložit će svoje zaključke nakon trodnevnog mapiranja potencijala kvarta u kojem se održava festival Design District Zagreb. Informacije procesuirane u Urbanističkom dvorištu tijekom održavanja festivala temelje se na opservacijama iz različitih perspektiva — od mišljenja i prijedloga različitih korisnika kvarta do uvida urbanističkih stručnjaka raznih profila.

Sudjeluju: Dino Belamarić, Dafne Berc, Kristina Careva, Rene Lisac i Nina Mia Čikeš

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.