Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNI DOGAĐAJ

Travanj u KKZ-u: ciklus filmova Hong Sang-Sooa četvrtkom

SLJEDEĆI DOGAĐAJ

Novo mjesto u kvartu: Sheriff&Cherry Pop Up Store!

 

Dan vinila na verandi Mojo bara

 

Ekipa iz popularnog Mojo bara svake treće subote u travnju slavi kulturu vinilnih ploča, obilježavajući svjetski Dan prodavaonica vinila. No, budući da nisu prodavaonica, ove subote, 16. travnja, odlučili su Dan vinila obilježiti tako da svoje moćne Technics gramofone iz Mojo bara iznesu na ulicu, te omoguće svima koji to žele da puštaju vlastite ploče uz čašu vina, piva ili nečeg žešćeg.

Nastavak je to dobre i zdrave tradicije neformalnog puštanja glazbe s ploča u barskom prostoru, u kojoj su sudjelovali kako vjerni gosti Mojoa, tako i prekaljeni DJ-evi poput Oli do Boli, Phat Phillijea, Tome Ricova i drugih. U subotnjoj akciji Mojou će ‘uskočiti’ dobri duh bara Ozren Kanceljak, te stari prijatelji Eduardo Werft i Pill Jackson. Ponesite svoju najdražu ploču i ‘uštekajte se’ od podneva nadalje!

woodstock

 
 

NAJNOVIJE VIJESTI

DDZ 2018: Posebne ponude u distriktu pronađi uz Mastercard®

Mastercard® je za vrijeme festivala Design District Zagreb 2018 omugućio popuste kod odabranih lokalnih partnera! Posjetitelji će moći kupnjom Mastercard® karticom ostvariti različite pogodnosti i još više uživati u kvartu, od 14.

TREĆI DDZ TRANSFORMIRA URBANI PROSTOR U VELIKU IZLOŽBU S MOTIVOM LOKALNIH PUTEVA

Treće izdanje festivala Dizajn Distrikt Zagreb okupit će od 14. do 17. lipnja odabrane projekte na temu Lokalni putevi u četvrti oko Martićeve ulice, od kojih će se neki po prvi puta predstaviti u Zagrebu i Hrvatskoj.

DDZ 2018: Odabrani finalisti za Hacking IKEA natjecanje

Design District Zagreb s veseljem objavljuje finaliste ovogodišnjeg natjecanja Hacking IKEA koje realizira u partnerstvu s tvrtkom IKEA Hrvatska! Natjecanje će se održati 14. i 15. lipnja u sklopu festivala Design District Zagreb 2018, dok će se hakirani radovi moći pogledati na izložbi 16.