Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Dom sindikata grafičara

SLJEDEĆA LOKACIJA

PULS*AR

 

Atelier Ane Barbić Katičić

Marker ikona
Museum/gallery
 

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno. Članica je HDLU-a i HZSU-a.

Uz umjetničke slike, raznih ciklusa, formata i tehnika, autorica  stvara i u drugim područjima. Tako je realizirala raznovrsne umjetničke intervencije, kao skulpture (npr. FIFA trofej za nagradu The Best), zatim redizajn i oslikavanje namještaja i ostalih uporabnih predmeta za dom, posebno rasvjetnih tijela, umjetničke intervencije u prostorima (stanovi i poslovni prostori), zidne slike velikih formata (npr. Muzej krapinskih neandertalaca, Muzej Oluja 95).

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.