Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Verde

SLJEDEĆA LOKACIJA

Fobia

 

Bella Forma

Marker ikona
Shop
 

Asortiman renomiranog dućana Bella Forma kupcima nudi sve što je potrebno za ugodno i funkcionalno kuhanje, ali i druge radosti u kućnom i obiteljskom okruženju.

Ponuda Belle Forme uključuje proizvode u rasponu od posuđa (metalnog i porculanskog), malih kućanskih aparata, stolnog i kuhinjskog pribora do raznovrsnih ukrasa koji mogu ukusno upotpuniti ambijent svakog doma. Većina proizvoda pripada vrhunskim svjetskim brendovima. Njihov izbor temelji se na jedinstvu dobrog dizajna — trajne kvalitete, provjerene funkcionalnosti i suvremene estetike.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.