Nevelik, ali osebujan restoran Cantina Cucina Fina svega je par mjeseci nakon otvaranja postao prva asocijacija na talijansku kuhinju u Zagrebu, zahvaljujući poštivanju gastronomske tradicije, sezonskoj ponudi, svježim namirnicama i pripremanju vlastite tjestenine, umaka i kruha.
Vodeća zagrebačka trattorija izdvaja se pažljivo osmišljenim menijem koji se temelji na autentičnom talijanskom kulinarskom nasljeđu, dok ga u djelo provodi talijanski kuhar, Venecijanac Roger Nordio, u suradnji s hrvatskim kolegama. Još jedna posebnost je otvorena kuhinja u kojoj se jela pripremaju naočigled gostiju, a tko stigne dovoljno rano za doručak, imat će prilike vidjeti i kako se razvija tijesto. Dakako, postoji i mogućnost obroka za van, no svi će se gosti složiti da je u takvoj hrani najpogodnije uživati u samoj Cantini, čiji je topao interijer projektirao arhitektonski biro 2A, također lociran u kvartu. Dobar tek!