Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Program bar

SLJEDEĆA LOKACIJA

Galerija Miroslav Kraljević

 

Superstudio

Marker ikona
Wifi Architecture/design studio
 

Superstudio je multidisciplinarna tvrtka za dizajn, nastala iz istoimenog kolektiva nezavisnih dizajnera kojeg je dizajnerica Ira Payer osnovala 2011. godine.

Pored naručenih projekata za širok spektar klijenata iz privatnog i javnog sektora, Superstudio je snažno usmjeren na samoinicirane projekte koji spajaju dizajn s urbanizmom, gastronomijom i turizmom. Tako aktivnosti Superstudija uključuju organizaciju izložbi, izdavanje dizajnerskih vodiča, proizvodnju nekovencionalnih suvenira te organiziranje javnih događanja, sajmova i pop-up dućana. Superstudio je pokretač i organizator nekoliko utjecajnih inicijativa za zagovaranje dizajna u kulturi i gospodarstvu među kojima se najviše ističe festival Design District Zagreb.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.