Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Bibliofil.hr

SLJEDEĆA LOKACIJA

Kinoklub Zagreb

 

Design Apartments Svimi

Marker ikona
Wifi
 

Design Apartments Svimi ističu se time što je sav ojastučeni namještaj u interijeru domaće proizvodnje.

Design Apartments Svimi su, kako im i samo ime kaže, skup apartmana u samom srcu ‘zone Martićeva’, u jednom od ulaza Malog Vatikana. Osim što nude sve što se podrazumijeva za jedno dobro opremljeno konačište, njihova je posebnost u tome što je sav ojastučeni namještaj u interijeru domaće proizvodnje, ravno iz tvrtke Prostoria. Na taj način hrvatski produkt dizajn izravno korespondira s gostima i korisnicima sa svih strana svijeta.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.