Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Mali bar

SLJEDEĆA LOKACIJA

Hostel Casablanca

 

Design Hostel 63

Marker ikona
Apartment/hotel
 

Smješten svega pet minuta hoda od glavnog gradskog trga, novi Design Hostel 63 nudi svojim gostima iznimno udoban smještaj i ugodnu atmosferu pažljivo dizajniranog interijera.

Gostima je na raspolaganju potpuni komfor koji sadrži sve bez čega suvremeni hostel ne može — dvokrevetne, jednokrevetne i skupne sobe s vlastitim, prostranim kupaonicama, televiziju, mnogo prostora za prtljagu i naravno, besplatni WiFi. Lokacija je idealna za slobodno istraživanje užeg i šireg centra Zagreba.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.