Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

OPA, Udruga za promicanje vizualne kulture

SLJEDEĆA LOKACIJA

ERA

 

Edward Bernays škola

Marker ikona
Office
 

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment prva je visokoobrazovna institucija u ovome dijelu Europe koja studentima omogućava cjelovito obrazovanje iz komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću.

Institucija nosi ime Edwarda Loiusa Bernaysa (1891. — 1995.), utemeljitelja odnosa s javnošću i unuka Sigmunda Freuda, znamenitog začetnika psihoanalize. Bernaysove studijske programe, preddiplomski studij Komunikacijski menadžment i diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću, trenutno pohađa 300 studenata kojima predaje više od 100 znanstvenika i komunikacijskih stručnjaka. Uz iskusne stalne predavače, na Bernaysu gostujuća predavanja održavaju i priznati stručnjaci odnosa s javnošću, ugledni političari i gospodarstvenici te direktori korporativnih komunikacija istaknutih tvrtki, a jedna od najvećih prednosti ovoga visokog učilišta svakako je široka mreža partnerskih institucija koja uključuje gotovo 70 medijskih kuća, agencija za odnose s javnošću i marketing, domaćih i inozemnih tvrtki te različitih institucija. Upravo je spajanje studenata s poslovnom zajednicom razlog zbog kojeg Bernaysovci imaju priliku svoje karijere započeti već za vrijeme studija, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.