Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Bella Forma

SLJEDEĆA LOKACIJA

Galerija Canvas

 

Fobia

Marker ikona
Shop
 

Fobia već duže od petnaest godina plasira na hrvatsko tržište izrazito kvalitetan asortiman vrtnog namještaja, dizajnerskih stolica za interijere, suncobrane i rasvjetu, nudeći proizvode suvremene estetike.

Istodobno, nisu zanemareni ni njihova pristupačnost, odnos prema okolišu i odgovoran odabir materijala, te udobnost povrh svega. U samoj srži ‘zone Martićeva’, Bauerovoj ulici, prolaznici mogu zaviriti u pravo carstvo dizajna interijera, showroom i dućan namještaja visoke kvalitete, većinom danskih i talijanskih proizvođača. Tijekom svog dugogodišnjeg rada, u suradnji s poznatim arhitektima i dizajnerima, Fobia je opremila brojne privatne i javne prostore, domove, kuće za odmor, kafiće, restorane, hotele i urede.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.