Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Design Hostel 63

SLJEDEĆA LOKACIJA

Karijola Vlaška

 

Hostel Casablanca

Marker ikona
Apartment/hotel
 

Hostel Casablanca jedan je od novijih koji su posljednjih godina niknuli u Vlaškoj ulici, a nalazi se u predivnoj veži koja osvaja na prvi pogled.

Prostrani vrt s privlačnom terasom i pripadajućim barom jedan je od glavnih aduta ovog hostela, kao i odlična povezanost lokacije s cijelim gradom. Sve sobe posjeduju klima uređaje, ukusno su i suvremeno uređene, s toplim drvenim podovima i ugodnim kupaonicama. Tu je i potpuno opremljena kuhinja te zajednički prostor za opuštanje i druženje. Blizina samog središta grada otvara brojne mogućnosti za razgledavanje i dobar provod.

 

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.