Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Galerija 3,14

SLJEDEĆA LOKACIJA

Bibliofil.hr

 

Impact Hub

Marker ikona
Wifi Office
 

Impact Hub u ‘Malom Vatikanu’ je zagrebačka ispostava međunarodne mreže coworking prostora, koja osim pristupačnih uvjeta za samostalan ili grupni rad nudi čitav niz programa i usluga.

U posljednjih par godina coworking kultura u Hrvatskoj sve više uzima maha. Porast broja samozaposlenih, tj. freelance radnika, prekarni uvjeti rada, tehnološki standard koji omogućava da radno mjesto bude fleksibilno i promjenjivo… Sve su to uvjeti koji su pogodovali počecima samoorganiziranja freelancera i malih poduzetnika u lokalnom okruženju, okupljenih u nekoliko udruga i inicijativa, kao što su, primjerice, Coworking Croatia i Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca. Impact Hub je međunarodni prilog toj priči. Riječ je o globalnoj mreži coworking prostora koja pored osnovnih uvjeta za samostalan ili grupni rad nudi svojim članovima i mogućnost raznovrsne edukacije s ciljem unapređenja njihovih aktualnih i budućih projekata, ali i različite tekuće programe posvećene temama važnima za lokalnu zajednicu.

Impact Hub u ‘Malom Vatikanu’ je zagrebačka ispostava te internacionalne inicijative. Svatko je pozvan učlaniti se, a članovima je na raspolaganju najam radnog prostora prema pristupačnim paketima plaćanja, te bežični internet, dnevna zaliha kave i čaja, telefonska govornica za privatne razgovore, printanje i kopiranje, potpuno opremljena kuhinja i dr. K tome, vodstvo Impact Huba pruža sigurno okrilje za rast i razvoj projektima koji su od posebnog značaja za užu i širu zajednicu, bilo da je riječ o kulturi, tehnologiji, znanosti, menadžmentu i drugim disciplinama koje mogu poboljšati kvalitetu života stanovnika Zagreba i okolice.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.