Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Vinoteka Vintesa

SLJEDEĆA LOKACIJA

Tvornica kulture

 

Juice Box

Marker ikona
Shop Restaurant/bistro
 

Juice Box je objedinio je koncepte bara i otvorene smočnice. To znači da posjetioci mogu na licu mjesta sami odabrati koje sastojke žele u svom smoohtieju.
Tu se mogu kupiti i namirnice te proizvodi lokalnih OPG-ova, odakle dolaze svi njihovi sastojci. Vlasnica Juice Boxa Nataša Poljak sama je isprobala zdrave modele prehrane prije nego što ih je s velikim uspjehom primijenila u vlastitoj ugostiteljskoj priči. Osim najrazličitijih sokova, u Juice Boxu se može i nešto prigristi, npr. niskokalorične slastice i vrlo ni kolačići, zatim salate u teglicama i sirovi slatkiši s raznim kremama… Cijene su pristupačne, okusi su bogati, a sve je zdravo da zdravije ne može biti.

 

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.