Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

MVA arhitekti

SLJEDEĆA LOKACIJA

Design Hostel 63

 

Mali bar

Marker ikona
Restaurant/bistro Nightbar
 

Mali bar, ugostiteljski hit osnivačice i gastronomske voditeljice Ane Ugarković, sve od otvaranja 2012. godine jedno je od najpopularnijih “mjesta za pojesti” u Zagrebu, kako među građanima, tako i mnogobrojnim turistima.

Bar je to kao stvoren za ugodan ručak i okrepljujuću večeru, čiji suptilni minimalistički interijer skreće fokus na ono što je u takvom ugostiteljskom objektu najvažnije: na hranu i piće. Inspiriran tradicionalnim baskijskim zalogajnicama, Mali bar je bistro čiji se zanimljivi jelovnik temelji na ideji međusobnog dijeljenja hrane i kušanja “konkretnog” jela malim, ukusnim zalogajima uz koje teku vino i veselo druženje. Neprijeporno je ugodno provesti par sati u njegovom ugodnom ambijentu.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.