Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Matrica arhitektura

SLJEDEĆA LOKACIJA

A Shoo

 

MOJO bar

Marker ikona
Cafe
 

MOJO bar s lakoćom je postao jedno od najomiljenijih okupljališta u Martićevoj. Lociran na samom početku ulice, želi dobrodošlicu svima koji kroz nju prolaze.

Nevelik, ali gostoljubiv podrumski prostor MOJO bara osvaja stalne posjetitelje i goste opipljivom toplinom i dobrim vibracijama koje se koncentrično šire ulicom. Za toplih i sunčanih dana svima je na raspolaganju prilično velika terasa, no prava tarapana nastaje u večernjim satima kad interijer često postaje koncertna pozornica, DJ-ev pult i plesni podij. Uz ponudu pića temeljenu na prokušanom receptu dobrog izbora vina i rakije, glavni adut MOJO bara tako su žive svirke i nastupi, i to po nekoliko puta tjedno. “Neka struje melodije za zaljubljene nacije…”

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.