Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Iggy

SLJEDEĆA LOKACIJA

Vinoteka Vintesa

 

RRiF

Marker ikona
School
 

RRiF Visoka škola za financijski menadžment smještena je na tri kata ‘Malog Vatikana’ od 2006. godine. Jedna je od članica RRIF grupe, usmjerena na obrazovanje ekonomista u području vođenja i savjetovanja privrednih i neprofitnih subjekata.

Studentima su na raspolaganju preddiplomski stručni studij ‘Računovodstvo i financije’, u trajanju od tri godine, te specijalistički stručni diplomski studij ‘Korporativne financije’, u trajanju od dvije godine, kao i niz drugih programa i pogodnosti, uključujući dobro opremljenu knjižnicu stručnom literaturom. Prioritet RRiF VŠ je umjeravanje studijskog programa u skladu s potrebama hrvatskog gospodarstva i profilom stručnjaka neophodnih za njegov napredak, zajedno s njihovim individualnim rastom i razvojem.

 

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.