Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Mikrofon

SLJEDEĆA LOKACIJA

Garderoba Concept Store

 

Slatka priča

Marker ikona
Cafe
 

Slastičarnica Slatka priča osnovana je 2013. godine, a danas obuhvaća tri lokala — u Kranjčevićevoj ulici, zatim u Ulici I. B. Mažuranić na zagrebačkoj Malešnici te naravno u Martićevoj (od 2016.), odnosno na prometnom uglu Martićeve i Smičiklasove. Ubrzo po otvaranju slastičarnica je postala omiljeno okupljalište svih kvartovskih sladokusaca.

Pod motom “domaće, svježe i ukusno”, u pažljivo uređenoj atmosferi dnevnog boravka, Slatka priča posjetiteljima nudi raznovrsne slastice, od kolačića kakve su nekoć pripremale naše bake do vrhunskih torti i pita suvremene kuhinje. Naravno, neizostavni dio ponude je i sladoled za toplijih mjeseci, koji svima predstavlja dugo iščekivani trenutak predaha u vrućim danima. Slastičari u pripremi svojih kreacija uvijek koriste maslac, prirodne sastojke i prvoklasne belgijske čokolade, a njihovi proizvodi pogodni su za različite potrebe kupaca. Slatka priča ističe se i širokim rasponom sitnih kolača i keksa koji druženjima daju hedonističku notu. Pravo mjesto za zasladiti si život.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.