Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Cvjećarnica La Marco

SLJEDEĆA LOKACIJA

OPA, Udruga za promicanje vizualne kulture

 

Sol i papar

Marker ikona
Shop
 

Sol i papar je tvrtka specijalizirana za prodaju i distribuciju dobro dizajniranog kuhinjskog pribora i posuđa, većinom poznatih svjetskih proizvođača.

Sol i papar na hrvatskom tržištu zastupa niz renomiranih brendova iz svog bogatog portfelja: Gefu (Njemačka), Lékué (Španjolska), De Buyer i Revol (Francuska), GreenPan (Belgija), JIA Inc. (Kina), Joseph Joseph (UK), Paderno i Sambonet (Italija), Tala i Magisso (Finska), i drugih. Ukratko, u dućanima Sol i papar može se pronaći vrlo širok i kvalitetan dijapazon kuhinjskih pomagala, a vrijedna tradicija proizvođača jamac je njihove privlačnosti, dugotrajnosti i funkcionalnosti.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.