Mobile menu button
Design District Zagreb logo
PRETHODNA LOKACIJA

Antikvarijat

SLJEDEĆA LOKACIJA

BIRO

 

Vivat Fina vina

Marker ikona
Shop
 

Vinoteka Vivat nezaobilazno je mjesto u kvartu za sve ljubitelje vina. Život je doista prekratak da bismo pili loša vina, kako glasi njihov slogan.
Ova vinarija zapravo nudi čitav niz pića i biranih, visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda, ali naglasak je svakako na pažljivo osmišljenoj vinskoj karti. Bilo da ste u potrazi za bocom vrhunskog šampanjca namijenjenog posebnim trenutcima u društvu voljenih osoba, buteljom izvrsnoga crnog vina koje će goditi uz večeru spravljenu s ljubavlju, ili pak za pitkim bijelim vinom koje će ispuniti radošću sate provedene s prijateljima, u vinoteci Vivat sigurno ćete naći nešto za sebe.

 
 
 
 

POVEZANO

Program bar

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

PULS*AR

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Atelier Ane Barbić Katičić

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Dom sindikata grafičara

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Kreativni centar Ledana

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.